Ontdek PlanGo

De belangrijkste functies van PlanGo op een rij

Planningpreview

Planning

Waar je ook bent: met de online planning heb je controle over alle voertuigen, instructeurs, leerlingen en lessen die zijn ingepland. Zowel op kantoor als in de auto met de mobiele website.

Leskaart

Digitale leskaart

Geen gedoe meer met papieren leskaarten met de digitale leskaart. Altijd heeft de leerling, ouders en de rijschool inzicht in de actuele vorderingen van de leerling. Notities en huiswerkopdrachten kunnen eenvoudig worden opgenomen.

Factuur

Facturen

Snel facturen maken en versturen per e-mail of post. Voorzien van het logo en de gegevens van je rijschool worden de facturen opgesteld. Betalingen en betaalwijze registreer je eenvoudig. Een heldere procedure voor betaalherinneringen en incasso's helpt je bij het innen van het factuurbedrag.

Tegoeden

Leerlingkaart

Duidelijk overzicht in de voortgang van je leerlingen. PlanGo houdt automatisch tegoeden bij van leerlingen en geeft dit overzichtelijk weer. Als de tegoeden van een leerling dreigen op te raken geeft PlanGo actief signaal om op te waarderen.

Ideal

iDeal-betalingen

Zorg dat je facturen sneller betaald worden door gebruik te maken van iDeal. Leerlingen ontvangen automatisch een factuur per email en kunnen online direct afrekenen.

Itheorie

iTheorie-koppeling

iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. In PlanGo stuur je de leerling een iTheorie-code en heb je inzicht in de voortgang van je leerling.

Kmstanden

Kilometerregistratie

Van alle voertuigen registreer je direct de kilometerstand. In combinatie met de planning ontstaat een volledige kilometerregistratie die je eenvoudig kunt exporteren.

Uren

Werktijden en urenregistratie

Direct zien welke instructeurs beschikbaar zijn voor het plannen van een les, cursus of andere activiteit. Met de geautomatiseerde urenregistratie zie je een gedetailleerd overzicht van de gewerkte uren van een instructeur.

Leerlingportal

Leerlingportal

Met de leerlingportal en app voor iOS en Android zien leerlingen wanneer de volgende lessen gepland zijn, de leshistorie, vorderingen in de digitale leskaart en kunnen ze zich direct inschrijven op de lessen die je hiervoor beschikbaar maakt.

Bellen mag ook: 024 700 9708

Probeer PlanGo gratis

de eerste 25 leerlingen krijg je van ons cadeau